Es presenta la Xarxa Municipal de Fibra Òptica

Dijous, 14 de desembre de 2017 a les 00:00

Hi assisteixen una seixantena de persones.

El passat dia 30 d’octubre es va fer la presentació al local social de l’Ajuntament de la Xarxa Municipal de Fibra Òptica amb l’assistència d’una seixantena de persones. Es tracta del projecte més important per aquesta legislatura que preveu fer arribar la fibra òptica a totes les llars del municipi, incloent les cases més disseminades.

El projecte s’ha dividit en dues fases i en aquesta primera fase (en què ja s’està estenent el cable) es preveu fer el desplegament d’un total de 13 quilòmetres de fibra que donarà servei a 94 cases.

En aquesta primera fase es connectaran els nuclis del Pelut, Can Branques i Sant Genís. L’any 2018 i per culminar la segona fase, es preveu fer arribar la fibra òptica als nuclis de Bajalou, Saderra i la Mambla.

L’Ajuntament d’Orís vol garantir l’accés a la Banda Ampla per assegurar la connectivitat a usuaris particulars, empreses i equipaments municipals. A més, es vol millorar la competitivitat del teixit empresarial, la millora de l’economia local i la qualitat de vida de les famílies.

 

Darrera actualització: 14.12.2017 | 15:26