Acabades les obres d'arranjament de la Plaça 1-O

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

S'hi ha instal·lat una escultura de l'escultor Richard Calvin

Han finalitzat les obres per arranjar i consolidar la plaça 1 d’octubre. L’actuació en aquest espai s’ha fet amb l’objectiu d’endreçar-lo i s’ha optat per mantenir-ne el seu aspecte, amb herba, ja que la imatge i l’estructura agradava a molts veïns. La intervenció més important que s’hi ha fet ha estat l’adequació i la pavimentació d’un dels vèrtex pel cantó del carrer de Gràcia i al costat de la parada d’autobús, per fer-la més accessible i salvar el desnivell. A l’espai també s’hi ha plantat arbrat, que fins ara no n’hi havia. I a la zona de descans s’hi ha instal·lat un banc de formigó i una font.

En el marc dels treballs també s’ha col·locat una escultura a la zona de gespa que ha dissenyat la comissió local que va organitzar el referèndum de l’1-O, que dona nom a la plaça i que ha executat l’escultor Richard Calvin. El monument simula nou flames en record al nou presos polítics.

També s’ha habilitat una zona d’aparcaments al carrer d’Osona amb capacitat per uns deu vehicles. L’actuació té un cost de 43.000 euros que es financen a partir d’una subvenció de 31.934 euros i la resta els ha aportat l’Ajuntament amb fons propis.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 13:48