Comunicat oficial sobre la situació de Coronavirus COVID-19 a Orís

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament d’Orís, en vista a la situació actual de pandèmia del virusCOVID-19, ha acordat un seguit de mesures preventives per a la seva contenció i seguiment.

Se suspenen totes les activitats organitzades per l’ajuntament a partir de demà, divendres 13 de març, i durant els propers 15 dies.

Cal destacar que aquesta informació i mesures poden ser actualitzades tan bon punt apareguin nous comunicats oficials. Les mesures son aplicables per a les properes dues setmanes, fins el 27 de març, període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució dels contagis del coronavirus.

Seguint les recomanacions i acords presos per la Generalitat de Catalunya per prevenir i controlar el coronavirus, es prenen mesures per evitar aglomeracions i trobades d’un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats.

Concretament es veuen SUSPESES totes les activitats que es realitzen a les  instal·lacions municipals, siguin organitzades pel propi Ajuntament com:

-Classes d’anglès

-Tai-txí

-Zumba

-Cuidem l’esquena

i per entitats com:

-Gospel

-Patchword

Demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures, alhora que es limiti tota l’activitat possible.

Recordem que es tracta de mesures preventives per evitar la propagació de malalties contagioses i recomanem seguir les mesures d’higiene al respecte i davant de qualsevol dubte o sospita cal trucar al telèfon de Salut respon: 061 i que a la web del Departament de Salut és on trobarem la informació oficial i actualitzada: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

Darrera actualització: 12.03.2020 | 18:13