El genet Biel Miranda campió de Catalunya de raid hípic

Dimecres, 12 de juliol de 2023 a les 00:00

És veí d’Orís i té 18 anys d’edat

El genet Biel Miranda, veí d’Orís i de 18 anys d’edat es va proclamar campió de Catalunya de raid hípic de la categoria júnior a principis del passat mes de maig. El jove campió va fer els cent quilòmetres amb un marge de més de quinze minuts sobre el segon i el tercer.

Més recentment, va quedar en quarta posició en un raid hípic internacional de 120 quilòmetres que va tenir lloc el segon cap de setmana del mes de juny a Sant Boi de Lluçanès. Miranda, al galop de Tridenta Peu, va arribar a la meta en solitari amb un temps de 7 hores i 47 minuts i a onze minuts i mig del podi.

La seva euga té 8 anys i per aconseguir el campionat ha hagut de fer un total de sis raids.

El jove genet d’Orís explica que “la veritat és que va anar molt bé i estic molt content i satisfet. L’objectiu era acabar la curs i guanyar va ser una gran alegria”.