Judit Cardellach nova tècnica de Joventut

Dilluns, 24 d'agost de 2020 a les 00:00

Coordina les polítiques de joventut d'Orís i el Bisaura

El Consell Comarcal d’Osona ens presenta la nova tècnica compartida de Joventut del  Bisaura i Orís, la Judit Cardellach. L’Alcalde Arnau Basco, la regidora de Joventut Marina Comas, la Ivette Costa, tècnica de Joventut del Consell Comarcal, juntament amb la tècnica de Joventut del territori, van realitzar una reunió mitjançant videoconferència el passat dia 22 d’abril. L’objectiu va ser presentar el servei fent èmfasi en la voluntat de reorientar-lo. També es va donar importància i es van escoltar les necessitats i demandes del municipi en matèria de Joventut.

En primer lloc, es va fer un repàs dels projectes que ofereix el Servei de Joventut del Consell Comarcal i de les diverses actuacions i activitats que realitza i possibilita la presència de la figura tècnica, tant a en l’àmbit local com comarcal. La intenció és que la tècnica compartida de Joventut faciliti i creï sinergies entre els diferents agents socials, entitats, empreses i joves del Bisaura per tal d’aprofitar els recursos rurals i posar-los en valor.

D’altra banda, també es va posar de manifest un compromís ferm en crear més vinculació amb la diversitat de joves del poble, apropant-se a ells mitjançant la seva presència i contacte in situ. Aquest canvi de perspectiva es veurà reflectit durant l’any i quan la situació de confinament ho permeti mitjançant diverses actuacions concretes com l’impuls de les xarxes socials, sobretot pel que fa l’Instagram i el Facebook de Joves Bisaura, i la creació d’un canal de WhatsApp pels joves d’Orís perquè la informació arribi més directament i puguin realitzar consultes, demandes d’orientació o rebre suport pel que fa diferents àrees que conformen la realitat juvenil.

Darrera actualització: 24.08.2020 | 11:49