L'Ajuntament d'Orís donarà 1.500€ a la Marató

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 00:00

EL municipi garantirà la quantitat que es recaptava amb el Bingo Solidari

Aquest any no hi haurà la tradicional partida de Bingo Solidari que organitza l’Ajuntament d’Orís per recaptar fons per a la Marató de TV3. Des del consistori s’ha pres aquesta decisió ja que és molt complicat organitzar un acte que mantingui l’essència de la popular partida amb la situació actual de la pandèmia i a un mes vista de l’esdeveniment.

Per contrarestar-ho, s’ha decidit fer una donació de 1.500 euros a la Marató. Aquests recursos eren la previsió de la despesa de les diverses activitats del Mercat de la Patata del Bufet que no s’han pogut fer a causa de la COVID-19. Així doncs, el municipi garantirà una aportació semblant a la que es recaptava en anys anteriors, tot esperant que l’any que ve es pugui reprogramar l’esdeveniment amb normalitat.

Per altra banda, l’Associació Dones d’Orís ha fet una donació de 400 euros.

La Marató 2020, que es destinarà a impulsar la sensibilització i la recerca sobre la COVID-19, es viurà en directe des de centres sanitaris de Catalunya. Aquest any, la Marató s’ha avançat i ja es poden fer donatius per Internet, Bizum, telèfon o transferència bancària.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 11:13