Nova convocatòria de subvencions destinada a la compra de vehicles elèctrics

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les sol·licituds es poden fer a l'Institut Català de l'Energia (ICAE)

L'INSTITUT CATALÀ DE L'ENERGIA OBRE UNA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA COMPRA DE VEHICLES ELÈCTRICS I PUNTS DE RECÀRREGA

Des del dia 2 d’octubre fins al 31 de desembre de 2023 es poden demanar ajudes a l’Institut Català d’Energia per a l’adquisició de vehicles elèctrics i infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics (MOVES III). Aquests ajuts els poden demanar les persones físiques majors d’edat, les persones físiques que desenvolupin activitats econòmiques, les persones jurídiques i les comunitats de propietaris.

La quantia de la subvenció pot oscil·lar entre els 1.100 € i els 9.000 € en funció del tipus de vehicle elèctric adquirit, i d’altres variables com són el desballestament d’un vehicle antic, persones físiques o professionals amb mobilitat reduïda, etc. D’altra banda, les ajudes per a punts de recàrrega elèctrica oscil·len entre el 30% i el 80% del cost de la infraestructura en funció del tipus de beneficiari.

Aquells ciutadans/es que desitgin sol·licitar aquestes ajudes que ho facin en el menor temps possible, ja que la convocatòria finalitzarà quan s’acabi el pressupost previst. De fet, la dotació total del MOVES III a Catalunya és de 65.787.765,00 €, però es preveu una allau de sol·licituds en les pròximes setmanes.

Podeu trobar més informació a: http://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/mobilitat/pla-moves-iii/index.html

Darrera actualització: 11.10.2021 | 10:24