Orís s'adhereix al nou Pacte per l'Energia i el Clima

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

El ple aprova per unanimitat l'adhesió

El ple de l’Ajuntament d’Orís va aprovar per unanimitat adherir-se al Nou Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia. Aquest nou pacte té tres pilars principals: s’adquireix el compromís de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle més enllà del 40% per a l’any 2030 mitjançant l’augment de l’eficiència energètica i la promoció de l’ús de fonts d’energia renovables.

Incorpora el compromís d’avançar cap a la resiliència de pobles i ciutats i que el subministrament energètic sigui segur, disponible, equitatiu i sostenible.

L’Ajuntament d’Orís està treballant intensament per tal d’implantar noves mesures i  impulsar projectes en l’àmbit públic i privat que permetin reduir les emissions de CO2 i abordant com a eix principal la transició energètica i l’economia circular.

Les ajudes per promoure la instal·lació de fotovoltaica d’autoconsum en els habitatges del municipi, la instal·lació d’una fotovoltaica d’autoconsum a l’edifici de l’Ajuntament o un punt de recàrrega de vehicles elèctrics en són alguns exemples.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 13:04