S'aprova el Catàleg General de Subvencions 2017

Dimecres, 15 de febrer de 2017 a les 11:55

L'Ajuntament d'Orís ha aprovat el Catàleg General de Subvencions de l'Ajuntament d'Orís on trobareu tota la informació indispensable per a la concessió d'ajuts per a l'exercici 2017 adreçats a les persones empadronades al municipi.

Un any més, hem apostat per promoure les iniciatives per a la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica amb una línia de subvenció per a la renovació de tancaments exteriors, per a l'estalvi energètic i energies renovables i recollida d'aigües pluvials. A més, hem introduït dues línies noves adreçades a l'aïllament tèrmic dels edificis i al manteniment dels fanals fotovoltaics.

Enguany, continuem potenciant la formació dels joves mitjançant l'ajut als estudiants universitaris, de cicles formatius de grau superior, postgraus, màsters i doctorats i els infants i estudiants de 0 a 18 anys d'edat.

Aquest any hem introduït algunes novetats importants. D'una banda, hem augmentat considerablement la quantia subvencionable dels ajuts per a la promoció de la salut passant de 50 € a 700 € a cada una de les línies de subvenció. De l'altra, també hem aprovat una nova línia de subvenció de caràcter excepcional per regular la concessió d'ajuts econòmics a la pavimentació de camins rurals. En aquest cas, el període per fer les sol·licituds serà d'un mes a comptar a partir del dia 15 de març i es subvencionarà el 90 % del cost de pavimentació fins a un màxim de 25.000 € per actuació.

En resum, l'Ajuntament d'Orís posa a disposició dels veïns i amb les corresponents bases un total de 113.000 € amb l'objectiu de plasmar la voluntat de suport a les famílies d'Orís en quatre àmbits estratègics com són el medi ambient, les infraestructures, la formació i la salut.

Us podeu descarregar les bases reguladores que trobareu a la columna de la dreta.

 

Darrera actualització: 15.02.2017 | 12:13