S'aprova el Catàleg General de Subvencions 2020

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 00:00

S'hi destinen més de 150.000€ en diverses línies d'ajut

En la darrera sessió plenària es va aprovar el Catàleg General de Subvencions per a l’any 2020 adreçat a les famílies del municipi.

L’equip de govern manté les línies existents fins al moment com són els ajuts de caràcter ambiental per a la renovació de tancaments exteriors, aïllament tèrmic d’edificis, estalvi energètic i implantació d’energies renovables, sistemes d’aprofitament d’aigües pluvials.

També es garanteixen els ajuts per a la promoció de la salut bucodental, ocular i auditiva i finalment  es mantenen els ajuts escolars entre els 0 i 18 anys i els ajuts per a la finalització d’estudis universitaris, CFGS, postgraus, màsters i doctorats.

Per a l’any vinent s’ incorporen tres noves línies de subvenció:

Ajuts per al foment de l’accés periòdic al fisioterapeuta. Es subvenciona el 50% fins a un màxim de 400 euros a l’any per persona i any la despesa relacionada amb serveis de fisioteràpia.

Ajuts per a la implantació de fotovoltaica d’autoconsum als habitatges d’Orís. Es subvenciona el 90% fins a un màxim de 6.000 euros i 2.000 euros Kw instal·lat.

Ajuts per al foment de l’ús del transport públic entre els estudiants de batxillerat, universitaris i de cicles formatius.Es dota amb una beca de màxim 500 euros per a fer front a les despeses relacionades amb la utilització de qualsevol tipus de transport públic dels estudiants.

Aquest catàleg serveix per posar a disposició dels veïns uns ajuts econòmics que permetin recuperar una part de la despesa ordinària que tenen les famílies durant l’any en diversos àmbits. L’Ajuntament d’Orís hi destina un total de 164.000 euros.

 

 

Darrera actualització: 02.12.2019 | 12:08