S'aprova el projecte de construcció d'una coberta al parc Bonavista

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 00:00

També es preveu instal·lar una fotovoltaica en una segona fase

L’Ajuntament d’Orís té previst construir una coberta a la pista esportiva del parc infantil Bonavista al llarg d’aquest any. En el darrer Ple municipal es va aprovar el projecte de construcció d’una nova coberta amb estructura de fusta i una teulada a dues aigües. El projecte té l’objectiu de guanyar una major polivalència en aquest espai i permetrà disposar d’una zona coberta a l’aire lliure, un equipament inexistent al municipi.

El nou espai es podrà utilitzar per fer-hi activitats en cas de pluja o durant els mesos d’estiu en les hores de major radiació solar.

L’actuació té un pressupost de 120.000 euros i es finança íntegrament a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Per altra banda, el disseny de l’estructura s’ha fet pensant en instal·lar-hi una fotovoltaica d’autoconsum que permetrà generar l’energia elèctrica que consumeix l’enllumenat públic del nucli de Can Branques i instal·lar un segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

D’aquesta manera s’aconseguirà generar gran part de l’energia municipal d’origen renovable. Aquest projecte es preveu executar en una segona fase.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 11:21