S’instal·len dos radars pedagògics al nucli de Can Branques

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 00:00

Es fa una crida als conductors a reduïr la velocitat en la via urbana.

Fa unes setmanes van entrar en funcionament el dos radars pedagògics que l’Ajuntament d’Orís ha adquirit per col·locar a la travessia urbana del nucli de Can Branques. En concret, s’ha instal·lat un radar per als vehicles que accedeixen a la urbanització des de la C‑17, just davant de la plaça 1 d’Octubre, i l’altre per als vehicles que circulen en la direcció oposada provinents del nucli de Sant Genís, al davant del parc de promoció de la salut situat a l’Avinguda del Castell.

Amb els radars es vol conscienciar i avisar als conductors de la velocitat real perquè prenguin consciència i redueixin la velocitat.

En aquest tram la velocitat està limitada a 30 km/h. Cal extremar-ne la precaució ja que la via està al costat de la plaça, de la parada d’autobús i dels restaurants on sovint hi ha infants jugant i vianants.

Feia mesos que s’esperava la corresponent autorització administrativa de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona, respectivament.

Durant els propers mesos es prendran les dades sobre la velocitat mitjana i el nombre de vehicles que hi circulen amb l’objectiu, si cal, de prendre noves mesures dissuasives per reduir la velocitat.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 12:22