Salutació de l'Alcalde

Us dono la benvinguda d’aquest espai que vol acostar-vos el vostre Ajuntament i tota l’activitat que es desenvolupa al nostre poble. Aquest és un canal més de comunicació que teniu al vostre abast i, en especial, un espai des d’on ens podeu participar i fer arribar també les vostres propostes i suggeriments, on podreu accedir al Portal de la Transparència amb informació sobre l’activitat municipal i, a la vegada, fer tràmits amb l’administració.

En aquest web hi trobareu aquella informació que us pot ser d’utilitat en el vostre dia a dia, amb els actes, festes i esdeveniments que s’hi celebren i també a tots aquells serveis que, des d’àmbits tan diversos com l’ensenyament, el benestar social, la cultura, l’esport, la salut, l’habitatge o el medi ambient, entre d’altres, tenen una incidència directa en la qualitat de vida de tots i totes.

En nostre municipi es troba ubicat a les portes del Prepirineu. Hi podreu trobar una munió de restaurants on fer un bon menjar i una bona oferta de rutes i excursions per conèixer el nostre poble més a fons i viure-hi una autèntica experència.

Aquest és l’esperit que vol transmetre aquest consistori i al qual volem que us hi sumeu. Orís, més que mai, ens demana que explotem el millor de nosaltres mateixos i us volem animar a participar amb entusiasme d’aquesta reacció tan important. Aquesta és casa vostra i en aquest ajuntament trobareu sempre un aliat.

 

Arnau Basco Cirera

Alcalde d’Orís

 

Oris.alcaldia@diba.cat

93 859 02 47

 

 

Darrera actualització: 20.06.2017 | 13:00
Darrera actualització: 20.06.2017 | 13:00