Mercat de la Patata del Bufet

Els diumenges del mes d'octubre al matí Orís obre les portes de bat a bat per oferir un dels atractius que s'ha consolidat en els darrers anys i que ha permès recuperar un productes que ja forma part de la nostra història com és la patata del bufet.

Una varietat de patata única pels més exigents a la cuina i utilitzada pels cuiners més prestigiosos del nostre país.

Avui el nostre municipi és un referent pel que fa a aquesta varietat de patata.  Han estat anys de constància i de molt bona feina d'un grup de productors que van apostar per reempendre el cultiu de la patata del Bufet i potenciar-ne el seu prestigi.

La fira ha sapigut mantenir-se fidel al seus orígens i ha aconseguit que la patata del Bufet d'Orís no només sigui un producte de proximitat de referència al nostre territori, sinó que també ho sigui a la resta de Catalunya i un atractiu únic pels visitants.

 

FORMULARI DE SOL·LICITUD

29è MERCAT DE LA PATATA DEL BUFET

El mercat tindrà lloc el diumenges dies 8, 15, 22 i 29 d’octubre de 2023 als Jardins de la Rectoria d’Orís de 10 h a 13 h.

(Es prioritzaran les parades que tinguin disponibilitat per assistir durant els quatre diumenges del mes d’octubre programats i no es cobrarà cap taxa per assistir-hi.)

NOTA: la Comissió organitzadora del Mercat de la Patata del Bufet avaluarà la sol·licitud i es posarà en contacte en el termini de màxim de tres mesos.

Darrera actualització: 06.10.2023 | 11:59
Darrera actualització: 06.10.2023 | 11:59